Activiteit

Stadsgesprek Gouda: Speak Up!

maandag 29 juni 2020 , 20:00 - 21:00 uur

De dood van George Floyd, Black Lives Matter, demonstraties over de hele wereld - de afgelopen weken waren de onderwerpen racisme, discriminatie en ongelijkheid in de samenleving echte headliners. Gouda is een klein onderdeel van deze grote samenleving, we wonen hier met verschillende mensen, verschillende leeftijden, verschillende afkomsten en verschillende idealen. Hoe leven we eigenlijk met elkaar? Wat gaat goed en minder goed in Gouda als we het hebben over ongelijkheid?

Op 29 juni gaan jongeren met elkaar in gesprek over racisme, discriminatie en ongelijkheid. Hoe kom jij dit tegen in je dagelijks leven? Hoe kunnen we dit oplossen?

We leggen onze eigen ervaringen naast elkaar om met elkaar te komen tot concrete oplossingen die we neer kunnen leggen bij Goudse politiek. Zo willen we zorgen dat jongeren van zich laten horen om een veilige en fijne omgeving te creëren in Gouda. 

Meedoen? Laat in een mailtje naar aanmelden@libertum.nl weten of je aanwezig bent, dan worden de inloggegevens tijdig verstuurd.

Mede mogelijk gemaakt door: Libertum, Stichting 21 maart & Raechel Benjamin.

Locatie
Via Zoom
Leeftijd
Vanaf 15 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: