Activiteit

ContaKids lessen

Op zaterdag , 10:00 - 10:45 uur
Illustration

Zaterdag 24 september geef ik weer ContaKids buiten op het veldje bij het Groene Eiland, we beginnen om 10.00 tot 10.45 uur. 
De ruimte, het zachte gras omringt door bomen en het mooi weer :) nodigt uit om lekker actief buiten te zijn met je kind samen met andere ouders. De lessen zullen vanaf oktober, of als het op 24 september regent, voortgezet worden in het Vijfde Huis aan de Jac P. Tijsselaan 45.
De les is geschikt voor kinderen van 1,5 jaar tot 6 jaar samen met hun ouders.

We gaan dansen op vrolijke muziek en klim en klauter spelletjes doen. Het fysieke contact, het leren aanvoelen wat je kind nodig heeft en het plezier wat je daardoor kan ervaren samen is zo belangrijk voor de relatie die je met je kind hebt. Het zelfvertrouwen wat je kind daardoor krijgt in zijn lichaam en geest zal hem doen groeien. 

Het adres buiten is: Het Groene Eiland aangrenzend aan de Roodenburg in Gouda 
Route zie link: 
https://goo.gl/maps/ HES9RDy1xMaEkpyf9

Regen en binnen locatie:
Het Vijfde Huis
Jac P. Thijsselaan 45.

Neem voor jullie zelf een zeiltje en een kleedje mee en een flesje water, en misschien iets te eten voor jou en je kind na afloop.
Er is geen toilet of stromend water aanwezig, maar kinderen mogen wat mij betreft de plantjes water geven bij hoge nood :)

Het is fijn als jullie iets eerder aanwezig zijn, dan kunnen de kinderen even wennen aan de plek en kunnen we op tijd beginnen.

Ik geef de les met Aap, hij zal mijn "kind" zijn en mijn enthousiaste assistent :) 

 

Locatie
Het Groene Eiland en bij slecht weer Het Vijfde Huis
Kosten toelichting
Kom je voor het eerst kennismaken met ContaKids dan kun je gratis meedoen, heb je al meegedaan in de zaal dan vraag ik een lestarief voor deze buitenlessen, kijk daarvoor op de website.
Leeftijd
Vanaf 1 t/m 6 jaar
omschrijving doelgroep 
Ouders met kinderen vanaf 1.5 á 2 jaar tot 6 jaar zijn welkom. Het is belangrijk dat ze al goed zelf kunnen lopen.
start / einde
Gestart op za 24 september 2022. Beëindigd za 26 november 2022
Documenten
Deel dit: