Activiteit

Zomer workshop Papierscheppen

zaterdag 15 augustus 2020   |   13:30 - 16:00 uur   |   de KunstMaakPlaats, van...

Er is veel belangstelling voor de workshops Papierscheppen. De workshop op 15 augustus is dan ook helemaal volgeboekt. Zaterdag 3 oktober staat er weer een workshop Papierscheppen gepland. Leuk als je dan komt meedoen. Je kunt je nu al inschrijven via www.tinekeradder.nl/workshops of door het sturen van een mailtje naar info@tinekeradder.nl

Hou jij van papier en wil je het zelf leren maken? Tijdens de workshop leer je de basis van het papier scheppen en ga je naar huis met een aantal vellen handgeschept papier. Papier scheppen is een vrij eenvoudige techniek om te leren en als je de slag te pakken hebt kun je eindeloos gaan variëren met verschillende kleuren en materialen. Denk daarbij aan verschillende soorten en kleuren pulp, het toevoegen van stukjes tekst, afbeeldingen, bloemen, takjes, stukjes touw enz.

Zo ontstaan heel persoonlijke vellen die vaak al een kunstwerkje op zich zijn, maar die je op een later tijdstip natuurlijk ook verder kunt bewerken.

De workshop wordt gegeven in het ruime atelier van de KunstMaakPlaats waar op veilige afstand van elkaar gewerkt kan worden en waar we zorgvuldig omgaan met de hygiëne voorschriften ivm het corona virus.

De prijs is €20,00, dit is inclusief benodigde materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Het minimum aantal deelnemers is 3 en maximum is 10.

Heel leuk als je deze gave workshop bij mij komt volgen. Welkom!

Heb je vragen over de workshop mail me dan gerust.

Wil je de workshop komen volgen schrijf je dan in via een mailtje info@tinekerader.nl  of via de website www.tinekeradder.nl/workshops

 

Tineke Radder 

 

kosten toelichting 20 euro, inclusief materiaal en koffie en thee
doelgroep:  Alle volwassenen
datum za 15 augustus 2020
locatie de KunstMaakPlaats, van Limburg Stirumstraat 10, Gouda
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk