Activiteit

CentrumSofa: inhaalcursus mozaïeken

zaterdag 29 augustus 2020 , 12:30 - 16:00 uur

Zin in mozaïeken in kleine groepjes? Hou je van bezig zijn met je vingers? En van puzzelen met kleine glazen steentjes, zodat mooie vormen en kleuren ontstaan? Dan is deze cursus voor beginners de gelegenheid om deze activiteit te leren. Er hebben zich zo'n 30 vrijwilligers opgegeven om de CentrumSofa in de binnenstad van Gouda (zie de projectbeschrijving) te bekleden. Er is nog plek voor enkele deelnemers.

Je maakt kennis met de materialen, gereedschappen en technieken. Je gaat zelf een stukje doen en de lerares bespreekt dat met je. 

In deze tijd van corona zullen we fysiek afstand houden en met minder mensen tegelijk aan de Sofa werken. Maar dat is geen probleem en het wordt vast gezellig! Want je kunt ook op afstand toekijken en de andere mozaïekers aanmoedigen.

Het mozaieken gebeurt in het winkelpand naast Barista Cafe (achter het terras) aan het begin van de Kleiweg.

We verwachten dat je de komende maanden zo'n 1,5 uur per week komt mozaïeken. Meer mag ook. Want het wordt pas leuk, wanneer je het een paar keer hebt gedaan. De tijden organiseer je zelf in overleg met de andere deelnemers via een groepsapp. In principe kun je er altijd terecht.

 

Kies een locatie
Kleiweg 98 2801GJ Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Datum ma 3 augustus 2020
Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 10

Aantal aangemelde deelnemers: 5

Deze mensen komen:
- jacqueline jansen
- Ieneke Van Dijk
- Renée Van Eersel
- Danièle Kurz
- Caroline Jelsma

Meld je aan
Deel dit: