Activiteit

Workshop yoga en tekenen

zondag 23 augustus 2020   |   14:00 - 17:00 uur   |  

YOGA EN TEKENEN, BUITEN IN DE NATUUR op een privé eiland in de Reeuwijkse plassen. Uit je hoofd, in je lijf. Door middel van yoga je zintuigen prikkelen om intenser te kunnen waarnemen. Wat je beleeft en ervaart vindt daarna zijn weg op je papier. We ontvangen je op een eiland dat omringd is door een stille plas. Er is weids uitzicht vanaf de steiger en er is een meer besloten deel met bomen, riet en struiken. Het is een bijzondere plek die tot de verbeelding spreekt.

Op die mooie plek beginnen we met een uur yoga door Trix, waarbij de focus ligt op de zintuigen. Daarna is er een kleine pauze met thee of koffie en wat vegan lekkers. Aansluitend ga je met Mieke op papier aan de slag. Je krijgt manieren aangereikt om jouw hand als vanzelf haar weg te laten zoeken. Het gaat er niet om om een tekening van de werkelijkheid te maken, je tekent jouw beleving.

Je hoef geen kei in yoga te zijn, en tekenervaring is niet noodzakelijk. Er is meer dan genoeg ruimte om anderhalve meter afstand van elkaar te houden, en uiteraard is de middag coronaproof.

kosten toelichting Voor deze middag met een yogales en een tekenworkshop betaal je € 45,= Volg je yogales bij Trix of workshops bij Mieke? Dan krijg je €5,= korting.
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Workshop / les
datum zo 23 augustus 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 15

Meld je aan