Activiteit

Introductie workshop HearthMath: Het hart als sleutel naar meer vitaliteit

woensdag 23 september 2020 , 19:00 - 21:30 uur

Wist je dat je stresservaring en emoties een directe link hebben met je hartritme? Een stressvol bestaan en emotionele disbalans leiden tot verminderde veerkracht en lagere vitaliteit. Door toepassing van de wetenschappelijk bewezen HeartMath technieken kun je je hartritme positief beinvloeden. Je krijgt hiermee grip op je stresservaring en emoties en kunt jezelf naar een meer optimale toestand brengen. Het resultaat? Meer veerkracht, vitaliteit en gezondheid.

 

Kennismaking met HeartMath & Hartcoherentie
Introductieworkshop voor iedereen die wil leren meer grip te krijgen op stress en je manier van omgaan daarmee. Hiermee geef jij een nieuwe impuls aan je veerkracht, vitaliteit en gezondheid. Je zet een eerste stap in het toepassen van de wetenschappelijk bewezen HeartMath-technieken voor lichaamsbewustzijn, en emotie- & stressregulering in jouw dagelijkse werk- en privéleven. Dit leidt tot een toegenomen welbevinden en functioneren, zowel lichamelijk als psychisch, en heeft ook een preventief effect. De methode die HeartMath daarvoor inzet is innovatief, effectief en bovendien ook leuk.

Wat kun je verwachten?
We laten je zien wat hartcoherentie is en hoe het werkt. Je krijgt inzicht in de wetenschap achter HeartMath en oefent met de HeartMath technieken om jezelf in een meer optimale toestand te brengen. Naast dat je de technieken ervaart, zie je ‘live’ het effect van de technieken middels een demonstratie met de HeartMath bio-feedback apparatuur. Deze technologie geeft direct terugkoppeling over het effect van emoties op het hartritme. De effecten van diverse interventietechnieken zijn direct merkbaar, zichtbaar en meetbaar.


Je leert o.a. de volgende HeartMath-technieken:
•    Heart-Focused Breathing voor conflicten, lastige situaties en heftige emoties;
•    Attitude Reset voor beter omgaan met stress-situaties.

Na deze 3 uur durende workshop:
•    weet je hoe je jezelf mentaal en emotioneel structureel in een betere conditie kunt brengen;
•    heb je gezien wat de invloed is van emotie op je hartritme en je algeheel welbevinden;
•    heb je inzicht in de rol van jouw brein hierin;
•    heb je geleerd hoe je met een eenvoudige techniek je hartritme positief kunt beïnvloeden;

 

 

 

Locatie
De Levenskunstcoach
Bachstraat 9, Gouda
Kosten toelichting
€ 49,50
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit: