Activiteit

ContaKids lessen

elke Zaterdag   |   10:00 - 10:45 uur   |   Het Vijfde Huis

ContaKids lessen op zaterdagochtend vormen een een goed begin van het weekend van ouders met jonge kinderen. Qualititime voor jou met je kind. 
Contakids is een bewegingsmethodiek voor jonge kinderen tussen de 2 en 5 jaar en hun ouders. In deze lessen kunnen ouders samen met hun kinderen rennen, rollen, vallen, dansen en klauteren op, over en onder elkaar door. Het doel van deze workshops is om samen plezier te hebben en in verbinding te zijn met elkaar. Tijdens de lessen zijn de rollen van ouder en kind gelijkwaardig. De ouders worden uitgenodigd om de oefeningen te doen en de kinderen worden vooral gestimuleerd om mee doen en worden vrijgelaten om te volgen wanneer ze er aan toe zijn. De ervaring leert dat er zodoende een mooi dynamisch contact ontstaat tussen kind en ouder.

Het vertrouwen tussen ouder en kind kan nog meer gaan groeien door iedere week te komen en zo vertrouwd te worden met deze vitale manier van contact maken met je kind.
Daarbij wordt jij als ouder gestimuleerd om te oefenen in het vinden van een nieuw evenwicht met je kind, tussen jou zorgzaamheid en de zelfredzaamheid van je kind.

De kracht van ContaKids is samen plezier hebben!

Kosten toelichting
Proefles op 12 september is gratis
Leeftijd
Vanaf 2 t/m 5 jaar
Datum za 10 oktober 2020
Gestart op
za 3 oktober 2020
Beëindigd
za 28 november 2020
Andere locatie
Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, Gouda
E-mailadres
info@kinderdans.com

Documenten