Activiteit

Lezing door Eveline van de Putte over 'Roze ouderen'

donderdag 8 oktober 2020 , 20:00 uur

Eveline van de Putte, auteur van boeken met levensverhalen van LHBTI ouderen, geeft op donderdag 8 oktober een lezing over haar boeken in de Chocoladefabriek. Boekhandel Verkaaik verzorgt een boekentafel met boeken van Van de Putte. De lezing vindt plaats in het kader van de Regenboogweek Gouda 2020 2-11 oktober, een initiatief van de Regenboog Alliantie en uitgevoerd in samenwerking met diverse Goudse en landelijke organisaties, waaronder COC Nederland.

Met haar boek 'Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen' reist Eveline van de Putte sinds begin 2014 door het land. Met deze Tour d’Amour, een samenwerking met Roze 50+ en Empowerment Foundation, bezocht Eveline inmiddels ruim 120 organisaties voor zorg en welzijn. Deze unieke dialoogbijeenkomsten zijn inmiddels een begrip.

Onlangs verscheen er een nieuw boek van Eveline: 'Nieuwe Namen, levensverhalen van transgender ouderen'.

Vrijwillige bijdrage: €5,- (incl. koffie/thee vooraf), ter plekke te voldoen. Aanmelden (gratis) is verplicht in verband met een beperkt aantal plaatsen, en kan via info@regenboogalliantie.nl. 

Website Eveline van de Putte: https://evelinevandeputte.com/

Eveline van de Putte is actief in het geven van trainingen voor professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn, bijv. over thema's omgaan met seksuele diversiteit, genderdiversiteit, huisbezoeken voor ouderen. 

Kosten toelichting
€5,- incl. koffie/thee vooraf (vrijwillige bijdrage)
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: