Activiteit

Moodboard maken: De beste versie van jezelf"

Tweewekelijks: elke Donderdag   |   10:30 - 12:30 uur   |   Het Vijfde Huis

Maak 'de beste versie van jezelf' Moodboard. De workshop waarbij aan je, de hand van enkele opdrachten, een moodboard maakt wat helemaal weerspiegelt wie jij bent, wat jij belangrijk vindt in jouw leven en wat jij nodig hebt om hier niet van afgeleid te worden.
Wat is een moodboard? De naam zegt het al een beetje. Het is een canvasbord wat een stemming of sfeer weerspiegelt. Dit is een creatieve collage, bestaande uit afbeeldingen, tekeningen, teksten en ander materiaal, waarin je in je eigen gekozen beelden weerspiegeld ziet wat voor jou belangrijk is. Deze collage beeldt uit het thema waar je mee bezig bent en kan een mooie focus/anker zijn voor jouw thema.

 

Voor wie is deze workshop?  

De workshop is speciaal voor iedereen die het fijn vindt om even stil te staan bij zichzelf en dit op een creatieve manier wil uiten en als reminder mee te nemen.  

 

Waarom en hoe?

Tijdens de workshop leer je praktisch en snel meer over jezelf en dat wat je echt belangrijk vindt en om dit creatief vorm te geven op een canvasboard. 

Na afloop heb je een prachtige reminder omdat het moodboard je ondersteunt met focussen op dat wat voor jou van belang is om de persoon te zijn die jij wilt zijn. 

Wij geloven dat door stil te staan bij jezelf en dat wat voor jou van waarde is, en te kunnen verbeelden, zorgt voor meer focus en rust. Voor meer achtergrondinformatie, scrol even verder door naar beneden.

 

Wie geven de workshop?

De workshop wordt geleid door Frances Aarts, Astroadvies Gouda en Cora Heppe, Vitaliteit- en leefstijlcoach van Happy&Vitaal.  

 

Wanneer en waar: Op donderdag 15 en 29 oktober van 10.30 - 12.30 uur in  Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, 2803 EL, Gouda .

 

Wat kost workshop?  

Deze workshop is: 90 euro

Dit is inclusief materiaal, 2 trainers, koffie met wat lekkers.

 

Wijze van betalen:

Je aanmelding is definitief na directe betaling van 50% van het deelnamebedrag. De andere 50% uiterlijk de eerste dag van de workshop. Na aanmelding ontvang je een mail met verdere (betaal)gegevens. Je krijgt van ons een bevestiging, na ontvangst van je eerste betaling, deze bevestiging geldt als bewijs van deelname.

Natuurlijk mag je ook het bedrag in één keer betalen.

 

 

Je kunt je aanmelden d.m.v. een mail aan

Frances Aarts, info@astroadvies.nl

of:

Cora Heppe info@happyenvitaal.nl

Doelgroep
Alle volwassenen
Thema persoonlijke ontwikkeling
Datum do 29 oktober 2020
Gestart op
do 15 oktober 2020
Beëindigd
do 29 oktober 2020
Andere locatie
Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54, ingang Oost, Gouda
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@astroadvies.nl