Activiteit
Activiteit

Autobiografisch schrijven

dinsdag 10 november 2020 , 19:30 - 20:30 uur

Autobiografisch schrijven: 5 digitale bijeenkomsten en thuis schrijven: een prachtige bezigheid voor deze winter met corona-beperkingen. Sleutelmomenten en -gebeurtenissen op een rijtje zetten, overzicht creëren en vervolgens op ontdekkingstocht gaan binnen je eigen verhaal. We zetten creatieve schrijftechnieken in om verrassende verbanden en thema's te ontdekken. Tegen het einde van de cursus komt de zingevingsvraag in zicht en onderzoek je wat het nieuwe perspectief op je leven je heeft te bieden voor de toekomst.

fase 1: overzicht creëren in de tijd, sleutelmomenten en -gebeurtenissen beschrijven; fase 2: inzoomen en nieuwe verbanden ontdekken; fase 3: thema's formuleren en de ontwikkeling daarvan volgen; fase 4: zingeving en blik naar de toekomst.

Elke fase leiden we in met een videobijeenkomst. Daartussendoor ga je zelf thuis aan de slag. Je krijgt daarvoor elke 2 weken vragen en schrijfsuggesties toegemaild. De videobijeenkomsten zijn gepland op dinsdagavonden van 19.30 u. - 20.30 u., maar in overleg met de groep kan een ander tijdstip worden gekozen. Voorlopige data: 10-11; 12-1; 9-2; 23-3; 21-4.

aanmelden vóór 1 november

Kosten toelichting
E 110,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration