Activiteit

Gouda bij Kaarslicht film ‘Wij dragen het licht’

vrijdag 11 december 2020   |   19:00 - 20:00 uur   |  

Op vrijdag 11 december van 19.00 tot 20.00 uur wordt 'Wij dragen het licht' uitgezonden. Een fijne 'feelgood' film met onze kinderburgemeester Ruben Mourik in de hoofdrol, die de essentie van Kaarsjesavond verspreidt in de stad.
Het feestelijke hoogtepunt van de dag is nu dus thuis voor de buis, op TV West via alle televisieproviders, op Gouwestad via de Rekam en via livestreams op de websites van TV West, Gouwestad TV en www.goudabijkaarslicht.nl.

Helaas is er dit jaar geen moment dat we de lichtjes in de boom op de Markt gezamenlijk kunnen ontsteken. Ook kunnen we niet met elkaar genieten van al die prachtige optredens in de vele kerken, musea, theaters etc. Het goede nieuws is echter dat de grote kerstboom uit Kongsberg wel komt. Vanaf 11 december is de boom tot 6 januari 2021 op de Markt te bewonderen en kunt u op eigen gelegenheid en gespreid de stad bezoeken. De feestverlichting ontbreekt niet en de ondernemers zetten hun beste beentje voor in hun winkels in kerstsfeer, boordevol mooie cadeaus.

Kosten
Gratis