Activiteit

Digitale Huiskamer van de Stad of Wijk

dinsdag 16 februari 2021 , 13:00 - 14:30 uur

Gezellig even kletsen met mensen uit de wijk of buurt? Dat kan heel simpel op dit platform. Je kunt ook daadwerkelijk met iemand afspreken. Bijvoorbeeld in het virtuele Nelson Mandela Centrum, het Anne Frankplantsoen of bij de Supermarkt. Deze virtuele ruimte is 24/7 open, maar op specifieke momenten worden er mensen genodigd.

hoe werkt het?
Deze ontmoeting wordt mogelijk gemaakt via het programma wonder.me. Om op de ontmoetingsplek te komen, druk je op onderstaande knop. Heb je dat gedaan, dan opent er een tabblad waar je je naam en je foto kunt vastleggen. Met je muis ‘loop’ je van de ene naar de andere locatie om mensen te ontmoeten. Als je bij elkaar ‘in de buurt’ staat, wordt je automatisch gekoppeld. Het maximaal aantal mensen per locatie is 15.

Om wonder.me te kunnen gebruiken, is het raadzaam één van de volgende webbrowsers te gebruiken: Microsoft Edge, Firefox of Google Chrome. Je kunt anoniem meedoen, er worden geen video- of audiodata opgeslagen. Klik hier voor meer informatie over wonder.me en de AVG. Je kunt het beste een laptop of vaste computer gebruiken.

ga naar de digitale huiskamer van gouda-oost

Locatie
Waar je maar wilt...
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: