Activiteit

Vrouw Yoga & Impact

dinsdag 9 maart 2021 , 10:30 - 11:30 uur

Speciaal ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag (8 maart 2021) geeft yogadocente Petra Biemans van Happy Yoga Gouda een heerlijke ontspannen Yin Yoga Les online! Wanneer? Dinsdag 9 maart van 10.30 - 11.30 uur. Bij Yin Yoga kom je rustig in een houding en worden de houdingen drie tot vijf minuten aangehouden.
Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel.
Zo creëer je ruimte in het bindweefsel en de gewrichten.
Alles in ons lichaam heeft een laagje bindweefsel. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.

Door het stretchen van de spieren door middel van Yin Yoga, komen spanningen en stress los. Op deze manier maak je niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga. Tijdens het aanhouden van-  en overgave aan de houdingen ga je met je aandacht naar binnen, zodat je kunt erkennen en herkennen wat er diep van binnen in je leeft.
Yin Yoga helpt om jezelf beter te leren kennen en om meer liefde voor jezelf te voelen. ❤

Ontdek dat je zelf invloed hebt op het loslaten van dagelijkse stress en welke impact Yin Yoga heeft op jouw lichaam & een zachte liefdevolle mindset!

Zorg ervoor dat je warm genoeg gekleed bent, een dekentje bij de hand hebt en een aantal kussens of een bolster. 
Aanmelden voor deze online les kan via email: info@happyyogagouda.nl. De lessen worden gegeven via google meet.

Petra is een bevlogen yogadocent en coach, en geeft o.a.yin yoga , mindful wandelen & yoga (Ook individuele coaching), kinderyoga, examenyoga en meer.

Kijk op haar website: www.happyyogagouda.nl voor het volledige aanbod!

Ook te vinden op Facebook en Instagram.

Locatie
online
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Illustration
 
Deel dit: