Activiteit

Internationale Vrouwendag 8 maart 2021

maandag 8 maart 2021 , 10:00 - 23:00 uur

Wat gaan we wél doen op 8 maart?
Naar aanleiding van onze online brainstormsessie hebben we op de achtergrond het volgende bedacht en uitgewerkt: We hebben filmpjes opgenomen waarin sterke Goudse vrouwen vertellen wat voor hen het belang is van Internationale Vrouwendag en een Vrouwennetwerk. Ook komen hier mooie persoonlijke verhalen aan bod. Op 8 maart zetten we die filmpjes op onze Facebookgroep en op onze website. Die kun je de hele dag bekijken en natuurlijk ook later terugzien wanneer het jou het beste uitkomt. Houd onze Facebookpagina in de gaten om te zien welke vrouwen gefilmd zijn.
 
Daarnaast hebben we een ludieke straatnamenactie opgetuigd omdat de verhouding van mannelijke en vrouwelijke straatnamen bij lange na niet in evenwicht is. Op 8 maart hangen wij onze eigen straatnamen over een dertigtal bestaande bordjes verspreid door de hele stad. Vervolgens hebben wij een route uitgestippeld die langs deze straten voert. Hiervoor hebben we elektrisch fietsen beschikbaar. Overdag vertrekken vrouwen, dames en meiden in kleine groepjes vanaf de Chocoladefabriek om deze leerzame fietstocht door Gouda te maken. Uiteraard is ook dit plan afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.
Geef je nu al op om aan deze fietstocht deel te nemen!

Stuur een mailtje naar gouds.vrouwennetwerk@gmail.com en geef aan welk tijdstip voor jou het beste uitkomt en of je alleen of samen met iemand wil fietsen.

We hopen je te zien op 8 maart!

Stichting Gouds Vrouwennetwerk

Locatie
Chocoladefabriek
Kosten toelichting
vrijwillige bijdrage
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Illustration
 
Documenten
Deel dit: