Activiteit

Schrijffabriek Community Meeting

zondag 18 april 2021   |   10:30 - 12:30 uur   |   Zoom

De Schrijffabriek is in 2019 opgezet om aspirant schrijvers te inspireren en motiveren in het schrijfproces. Het bestaat uit vier collegeworkshops met in elke les een andere, toonaangevende docent. Vlak na het afsluiten van de Schrijffabriek 2020 vond de eerste Schrijffabriek Community Meeting plaats. Dat gebeurde in december 2020 via ZOOM. De Schrijffabriek Community is tot stand gekomen vanuit de behoefte van de cursisten die deelnamen aan de Schrijffabriek 2020. De groep wil graag met en van elkaar blijven leren en ook elkaar inspireren en motiveren in het schrijven. Anderzijds wil de bibliotheek graag vanuit de gemeenschap aan de bibliotheek bouwen.  
 
De Schrijffabriek Community bestaat nu uit negen mensen. We komen bijeen op de derde zondag van de maand via ZOOM van 10.30 uur tot 12.30 uur. 
De groep is erg bevlogen en wil graag groeien naar meer leden. Ze zijn leergierig en staan open om op verschillende manieren geïnspireerd te worden in het schrijfproces. Diverse deelnemers zouden graag (uiteindelijk) hun werk willen publiceren.En natuurlijk is iedereen welkom: van de grillige, startende schrijver tot en met de ervaren schrijver met inmiddels een boek op zijn of haar naam. 
 
Voor meer informatie en aanmelden kun je e-mailen naar ManHong Lam: m.lam@bibliotheekgouda.nl.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum zo 18 april 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk