Activiteit

GLI COOL traject, de successtap voor 'n BLIJvend en fit leven

donderdag 15 april 2021   |   10:30 - 12:00 uur   |   Nelson Mandela Centrum

GLI COOL is een zeer succesvol programma om te komen tot gewichtsvermindering en een betere gezondheid. Dit resulteert tot een sterker Immuunsysteem!  Deelname wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering indien je 18+ jaar bent met een BMI30+ of BMI25-30 én verhoogd risico slaapapneu, artrose, diabetes of hart- en vaatziekten.

GLI staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie en COOL voor: COaching Op Leefstijl in Gouda. In een twee jarig traject stimuleren en motiveren de deelnemers elkaar om te komen tot gewoontes die bijdragen aan een gezonder leefpatroon. Het is een traject wat 24 maanden waarbij de groepsleden elkaar in het begin elke maand zien. Naast groepsbijeenkomsten zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach waarbij de persoonlijke uitdagingen beter aan bod komen.  

Aan de hand van verschillende thema's zullen gezonde voeding, beweging wat bij je past naast naast slaap, ontspanning en stress aan bod komen. Een gezonde leefstijl is meer dan alleen minder eten en meer bewegen! 

Dit programma is geen quick fix maar een gedegen programma wat zorgt voor een langdurige gedragsverandering. Hierdoor ben je beter in staat om blijvend een gezond leefpatroon te ontwikkelen. Hierna hoef je geen last meer te hebben van jojo-en! Eindelijk zonder schuldgevoel een lekker blij leven.

Kijk eens op de site www.happyenvitaal.nl en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan bij een van de Goudse GLI-COOL Leefstijlcoaches.

Omdat de GLI COOL Coaches samenwerken zal er elke maand een groep starten. Er zal dus altijd een groep zijn die qua dag of tijd aansluit! Er is dus geen reden meer om niet nu al te starten met aanmelden.  

 

Meld je aan

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Deelname valt binnen de verzekering, verwijzing via de huisarts is noodzakelijk.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Datum do 15 april 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@happyenvitaal.nl
Documenten

Maximum aantal deelnemers: 12

Meld je aan