Activiteit

Slotavond van de Alliance Française de Gouda met een kookavond

vrijdag 21 mei 2021   |   20:00 - 22:00 uur   |   online

Op 21 mei aanstaande staat alweer de laatste culturele activiteit van dit seizoen op het programma. Traditiegetrouw sluiten we ook nu het cursusjaar weer af met een feestelijk evenement. Omdat we voorlopig nog niet fysiek bij elkaar mogen, komen kan de geplande soirée over Jacques Brel helaas niet doorgaan, Maar niet getreurd, wij bieden je een spetterend culinair alternatief! Tijdens een online kookles leer je drie heerlijke Franse gerechten te maken:

  • Een tartelette van geitekaas, basilicum en tomaat, ingebed in een salade
  • Een Franse slasaus
  • Een tarte tatin

Hoe gaat het in zijn werk? Als je je opgeeft, ontvang je een week van tevoren een e-mail met een boodschappenlijstje. Vlak voor de start van de kookles, om 20.00 uur s'avonds, krijg je een tweede e-mail met de recepten èn de link naar een online video die wij speciaal voor deze gelegenheid hebben laten maken. Tijdens de uitzending kun je live chatten met de kok en al je vragen stellen. Voor leden en cursisten van de Alliance Française is deelname gratis. Aarzel dus niet en schrijf je meteen in. Zodat jij je omgeving binnenkort kunt trakteren op een echte Franse maaltijd. Bon appétit!

Heb je geen zin om te koken ? Dat hoeft niet, je kan je ook voor deze avond opgeven en lekker genieten van de video en gezellig chatten met de kook. Deze avond is ook bedoelt om samen te komen en een moment van ontspanning te mogen genieten in Franse sfeer.

 

Kosten
Gratis voor leden
Kosten toelichting
Voor niet leden of niet studenten van de Alliance Française vragen wij een kleine bijdrage van € 5,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum vr 21 mei 2021
Locatie
online
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
gouda@afpb.nl
Documenten