Activiteit

Marriage Course. Investeer in jullie relatie tijdens 7 online bijeenkomsten

elke Zondag   |   20:00 - 22:00 uur   |  

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie, zo wijst onderzoek uit. Met de Marriage Course (die nu ook online te doen is), versterk je je relatie door tijd voor elkaar te maken. 
Op zondagavond 16 mei gaat een Marriage Course Online van start. Tijdens zeven avonden krijg je praktische handvatten aangereikt om samen mee aan de slag te gaan. Iedere avond kijk je een video en tussendoor ga je steeds samen in gesprek aan de hand van leuke opdrachten en uitdagende vragen. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar. Je denkt samen na over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. 

Is jullie relatie door de Corona crisis beter geworden of niet echt? De Marriage Course is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat.  Een deelnemer vertelt: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Ook tijd voor elkaar maken? Kijk voor meer informatie op www.tijdvoorelkaar.nl en zoek op Gouda. Je kunt ons vinden op Instagram via Steppingstones Gouda, of neem direct contact op met Jacolien van den Steenhoven, info@stepping-stones.nl. De cursus gaat van start op 16 mei om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Opgeven kan t/m 7 mei.

 

Kosten toelichting
€50 per stel. Dit is een onkostenvergoeding (cursusboekjes en verrassingspakket).
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Relaties
Datum zo 30 mei 2021
Gestart op
zo 16 mei 2021
Eindigt
zo 27 juni 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk