Activiteit

Kunstexpositie en viering ‘Zoeken en vinden’ en kunstviering

elke Zaterdag   |   14:00 - 16:00 uur   |   De Veste

Van zondag 6 juni tot en met 27 juni, exposeert Nelly Geluk – Noorlander in de Veste, Ridder van Catsweg 300 te Gouda. Zij is kunstenaar ruimtelijke vormgeving. De inspiratie voor haar creaties vindt ze met name in onderwerpen die de natuur en het milieu betreffen. Het thema van de expositie is “Zoeken en Vinden”.  
Nelly heeft de Vrije Academie in Den Haag bezocht. Zij startte met schilderen en werken in klei. Vervolgens ontdekte zij dat haar creativiteit om andere materialen vraagt. Daarbij heeft zij oog voor afgedankte voorwerpen, die ze dan op een nieuwe manier verwerkt. Bijzonder is haar collectie van wijwaterbakjes die elk door een hand gedragen worden: Zeven kunstwerken elk op een zuil. Bovendien heeft Nelly ook werken met wijwaterbakjes gemaakt om weg te geven. Dat is haar project ‘geven en nemen’. Tijdens de expositie kunt u uw belangstelling hiervoor kenbaar maken. 
Op zondagavond 13 juni is er om 19.00 uur de kunstviering, deze viering zal in de kerkzaal en via de livestream te volgen zijn. Daarnaast kunt u de expositie bezoeken op zaterdagmiddag 12, 19 en 26 juni tussen 14.00 tot 16.30 uur. Om de viering te volgen of de expositie te bezoeken kunt u reserveren via www.devestegouda.nl via de pagina actueel.

Kosten
Gratis
Datum za 19 juni 2021
Gestart op
za 12 juni 2021
Eindigt
zo 27 juni 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk