Activiteit
Activiteit

Familieopstellingen

zaterdag 11 september 2021 , 14:00 - 17:00 uur

Door de familieleden, mensen of organisatieonderdelen letterlijk plekken op de vloer te geven brengen we jou in contact met jouw systeem en je persoonlijke thema’s. Opstellingen leggen de onderliggende patronen bloot die niet met het hoofd te beredeneren zijn, maar ons wel voortdurend aansturen.

Er wordt gewerkt in een veilig kader met respect voor persoonlijk tempo. Naast respect is een beetje humor welkom bij ons. Er wordt gezocht naar die kleine stap, die kleine beweging die jou sterker maakt. Het tempo is rustig met uitleg over de verschillende stappen en het plaatsen in een breder kader. Na elke opstelling is er mogelijkheid om info te vragen over wat bij jou meetrilt of in beweging gebracht is.

Je krijgt ook veel levenswijsheid mee door de andere opstellingen mee te maken en de werking van de systeemwetten te leren.

Deze groep is ideaal voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen of rustig een namiddag willen deelnemen. Je kan komen met een eigen vraag of voor de levenswijsheid die je opdoet. Als je vraag klaar is om te bewegen, heb je veel kans op een eigen opstelling. Je bent ook welkom om de kat uit de boom te kijken.

Meld je aan

Kosten toelichting
42
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 15

Aantal aangemelde deelnemers: 4

Deze mensen komen:
- Maureen van Abeelen
- Jannet Wiersma

Meld je aan