Activiteit

Jazz Connection (Jives you crazy) in De Theaterbakkerheij

zondag 18 juli 2021 , 15:00 uur

Jazz en Blues liefhebbers opgelet! De nummer één Jumping Jive band van Nederland komt naar Gouda! De 6-koppige formatie Jazz Connection staat op zondag 18 juli in De Theaterbakkerheij. Tickets voor €8,50 zijn nu te koop: www.theaterbakkerheij.nl/voorstelling/jazz-connection/

Jazz Connection is een grote navolger van de Jump Jive, Jump Blues en early Rhythm 'n Blues, die zo'n 50 jaar geleden in de VS enorm populair werd. Met songs van Louis Prima, Wyonie Harris, King Curtis en Teddy Brannon brengen ze een 'revival' van de beste en meest spraakmakende sterren uit deze woelige periode in de jazz. Samen met een flinke dosis humor zorgt het collectief van Jazz Connection voor een opmerkelijk eigen geluid: transparant, geraffineerd, catchy & groovy. Of het nu een swingende jive, dampende boogie of meeslepende blues is, je herkent direct de sound van dit unieke sextet.

Opegricht in jazzstad Breda swingt, stampt en spettert Jazz Connection sinds 30 jaar (1990) met een geoliede Jazz & Jive show door Europa. Veel jazzfestivals en clubs in Nederland hebben inmiddels een bijzonder goede herinnering aan de band. Ze toerde in Europa o.a. in België, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Bulgarije, Servië, Rusland en Polen met uitstapjes naar het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Kosten toelichting
Tickets 8,50
Illustration
 
Deel dit: