Activiteit
Activiteit

Kunststroming 2021

vrijdag 10 september 2021 , 19:00 - 21:00 uur

Kunstcentrum Firma van Drie en Vereniging Krimpener Kunstwaard organiseren dit jaar samen Kunststroming 2021. Het evenement vindt plaats gedurende één lang weekend op 10, 11 en 12 september op het terrein van GOUDasfalt in Gouda. 
Op deze bijzondere industriële en culturele locatie wil de organisatie een kunstzinnige ontmoeting realiseren tussen de polder Krimpenerwaard en de stad Gouda. De Hollandse IJssel en specifiek het grondgebied van GOUDasfalt markeren van oudsher de grens tussen stad en polder. 

Ongeveer 35 landelijke kunstenaars presenteren daar hun werk op Alle kunst is buiten in deels overdekte ruimtes te bewonderen. Het werk van de kunstenaars is niet alleen verschillend van uitvoering maar ook van discipline. Er zijn foto’s, sculpturen, keramiek, papierkunst, krijttekeningen, grafiek en nog veel meer. Er is muziek te beluisteren, een performance te zien en er zijn workshops te volgen. Als de ogen moe zijn van al dat kijken dan kunt u genieten van een hapje en een drankje, of een van de vele werkplaatsen en ondernemingen bezoeken. Parkeren kan op het terrein van Goudasfalt en is gratis.

Laat u verrassen en kom kijken! Meer details en deelnemende exposanten vindt u op onze website.

Kosten
Gratis
Illustration