Activiteit
Activiteit

Poëziewandelroute Haastrecht

zo 29 aug 2021 - zo 3 okt 2021 , 0:00 - 0:00 uur

Vanaf 29 augustus t/m 3 oktober kun je weer een maand lang gedichten lezen aan de Hoogstraat in Haastrecht. Tussen Museum Paulina Bisdom van Vliet en het einde van de Hoogstraat richting Oudewater hangen 23 gedichten van 23 hedendaagse dichters aan de ramen van particulieren en winkeliers. De start is op Hoogstraat 154, maar kan ook andersom gelopen worden vanaf Hoogstraat 46.

Deelnemende dichters zijn: Peter Noordhoek, Chris Bellekom, Jeffrey van Geenen, Hanneke Leroux, Jan Graafland, Ruud Broekhuizen, Wanda Micke, Teus Stouthart, Roel Botter, Julia van Ipenburg, Cindy Snoeck, Heleen Janssens, Cor van Someren, Klara Smeets, Eduard Ditmar, Bart Budding, Ton Houtman, Henk Kooijman, BartenofCornelis, Nelleke den Boer, Rob Haster, Inez Meter en Corie Grootendorst.

De titel van de wandeling TUSSEN DE WEG EN DE WERELDRAND is ontleend aan een gedicht van Henk Kooijman.

De wandelroute TUSSEN DE WEG EN DE WERELDRAND is een initiatief van oud polderdichter Corie Grootendorst en vormgever Emmy van Harskamp. De uitvoering van de route werd mogelijk gemaakt door kunstenaarsvereniging De Krimpener Kunstwaard en Dotter Design. 

Locatie
Hoogstraat 154 - Hoogstraat 46
Kosten
Gratis

Gestart op zo 29 augustus 2021. Beëindigd zo 3 oktober 2021
Illustration
 
Documenten