Activiteit
Activiteit

The Climate Miles, wandelen van Woerden naar Gouda

vrijdag 22 oktober 2021 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Vanuit de Eemshaven in Groningen loopt Urgenda naar Glasgow, waar de klimaatconferentie COP26 van de Verenigde Naties plaatsvindt. Deze editie is cruciaal. Het jaar 2030 leek zover weg, maar inmiddels hebben we nog maar 9 jaar om de opwarming van onze aarde onder de 1,5 graden te houden en onze uitstoot naar nul te brengen. Op dit moment zien we wereldwijd al wat er gebeurt met een opwarming van ongeveer 1,1 graden. Alleen met een crisisaanpak en een enorme versnelling kunnen we onze planeet leefbaar houden.

Op vrijdag 22 oktober wordt er vanaf station Woerden gewandeld naar Gouda! Start is 9 uur en de aankomst zal rond 17 uur zijn bij het treinstation in Gouda. 
Update: Werkgroep Duurzaamheid Gouda roept mensen die niet de hele route van Woerden naar Gouda mee kunnen lopen om het laatste deel van Reeuwijk mee te wandelen. Vertrek om 15.45 uur voor De Ark in Reeuwijk. 
 

Kijk voor het laatste dagprogramma en exacte route op : www.theclimatemiles.nl en geef je op, samen met je vrienden/buren.

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Thema klimaat en duurzaamheid
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

1 reactie

Harry Clemens

Werkgroep Duurzaamheid Gouda roept mensen die niet de hele route van Woerden naar Gouda mee kunnen lopen om mee de laatste etappe mee te wandelen. Vertrek om 15.45 uur voor De Ark in Reeuwijk!
Wij verwachten rond 17.00 uur aan te komen op het plein voor het Huis van de Stad.

22 oktober is Lees meer
29-sep-2021 13:56
Wil je reageren? Meld je dan aan.