Activiteit

Workshop over 3 Goudse regelingen om te kunnen sporten bij minimum inkomen

donderdag 14 oktober 2021 , 20:15 - 21:30 uur
Illustration

De Rotterdampas/kindpas, het Brede School Kinderfonds en de pilot Volwassenenfonds Gouda zijn regelingen die Gouda biedt om o.a. de financiële drempel om mee te doen aan sport te verlagen. Sport is niet alleen goed voor je gezondheid, maar heeft een veel breder positief effect en is daarom extra belangrijk als je leven al minder gemakkelijk is door geldzorgen. Maar hoe zorgen we er voor dat deze regelingen ook worden benut door de doelgroep?

Op donderdagavond 14 oktober in het complex van het Groenhovenbad delen we informatie over de regelingen en gaan we graag in gesprek over hoe we samen in beweging kunnen komen om meer mensen deel te laten nemen aan sport met een financieel steuntje in de rug als dat nodig is. De workshop is onderdeel van de Goudse Sportcongres week. Meld je graag van te voren aan bij Sport.Gouda: aanmelden workshop 14/10/2021 20.30 - 21.30 .

Inloop vanaf 20.15 uur. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken bij een drankje. De workshop is bedoeld voor intermediairs, sportverenigingen, sportwinkels, organisaties die veel in contact komen met mensen met een minimum inkomen en andere belangstellenden.

Inleiders: Danielle Rexwinkel (senior beleidsmedewerker aanpak armoede en schulden), Ayse Candan (Brede School Gouda), Sonja Stehouwer (Papierwinkel / sociaal team) en Stefan Hagebeek (Volwassenenfonds). 

Andere locatie
Groenhovenbad complex (1e verdieping) Tobbepad 4 Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: