Activiteit
Activiteit

Jazz Connection | Jive You Crazy! in de Theaterbakkerheij

zondag 28 november 2021 , 15:00 uur
Illustration

Ja, weer eens een gezellige jazzmiddag in Gouda! Dansers zijn welkom de dansvloer ligt er al in. Jazz en Blues liefhebbers opgelet! De nummer één Jumping Jive band van Nederland komt naar Gouda! Op zondag 28 november staat de 6-koppige formatie Jazz Connection in De Theaterbakkerheij. Jazz Connection Jive You Crazy! Tickets voor €8,50 zijn nu te koop.

Jazz Connection
Jazz Connection is een grote navolger van de Jump Jive, Jump Blues en early Rhythm ‘n Blues, die zo’n 50 jaar geleden in de VS enorm populair werd. Met songs van Louis Prima, Wyonie Harris, King Curtis en Teddy Brannon brengen ze een ‘revival’ van de beste en meest spraakmakende sterren uit deze woelige periode in de jazz.

Opegricht in jazzstad Breda swingt, stampt en spettert Jazz Connection sinds 31 jaar (1990) met een geoliede Jazz & Jive show door Europa. Veel jazzfestivals en clubs in Nederland hebben inmiddels een bijzonder goede herinnering aan de band. Ze toerde in Europa o.a. in België, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Bulgarije, Servië, Rusland en Polen met uitstpajes naar het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Samen met een flinke dosis humor zorgt het collectief van Jazz Connection voor een opmerkijl eigen geluid: transparant, geraffineerd, catchy & groovy. Of het nu een swingende jive, dampende boogie of meeslepende blues is, je herkent direct de sound van dit unieke sextet.

Meld je aan

Kosten toelichting
8,50 euro

2 afbeeldingen

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Rob Henneveld

Meld je aan