Activiteit

Recyclesint Gouda

zaterdag 6 november 2021 , 10:00 - 12:00 uur
Illustration

Een duurzame en leuke manier om aan je Sintcadeau(s) te komen! Lever je speelgoed in, ontvang punten en ruil daarme meteen nieuw speelgoed. Ga naar huis met een glimlach en zorg voor een nog bredere glimlach bij het kind dat het cadeau ontvangt. Krijgdekleertjesgouda organiseert het feestje. Het feestje is in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79, 2806JM Gouda. Ingang via de grote glazen deur aan de straatzijde.


Wat?

Het Recyclesintevenement is een ruilochtend voor speelgoed. Speelgoed voor alle leeftijden kan ingeleverd worden. Wees zeer kritisch op dat wat je inlevert, want we willen geen verdrietige kinderen. Zorg dus dat je speelgoed er als nieuw uitziet, compleet is en alles ook werkt wat betreft licht/geluid etc.


We ruilen geen knuffels, groot speelgoed zoals zandbakken, speelhuisjes etc, boeken en kleine rommeltjes. (denk aan MCdonalds figuurtjes)


Als je puzzels inlevert, dan graag compleet met huishoudfolie eromheen of de stukjes in een zip-locker erbij.


Al het speelgoed dat aan het eind van de dag overblijft gaat naar een goed doel.
(2 jaar geleden was dat de voedselbank)


Wanneer?

Vrijdagavond 5 november van 20.00-21.00uur kun je alvast speelgoed inleveren. Er zijn die avond 30 plekken beschikbaar. Aanmelden moet via deze website!
Kom jij 's-avonds inleveren? Dan heb je als eerste toegang tot het speelgoed op zaterdagochtend tussen 09.00-10.00uur. Geen zin om vroeg op te staan? Dan ben je natuurlijk ook welkom tussen 10.00-12.00uur om te ruilen.


Zaterdag 6 november vanaf 10.00uur (geen aanmelding voor nodig!) is het vrije inloop en staan we klaar om speelgoed in te nemen, punten uit te delen en kun je meteen ruilen. Iedereen is welkom. Je hoeft je dus niet aan te melden via deze website als je op zaterdag komt.

Tijdens de recyclesint is krijgdekleertjesgouda ook open om kinderkleding te ruilen van 09.00-12.00uur op de eerste verdieping, twee vliegen in één klap dus!


Houd er rekening mee dat het druk kan zijn bij zowel het speelgoed ruilen als de kledingruil.
Geduld is een schone zaak!


Laten we er samen een feestje van maken.


Groetjes,

Team Krijgdekleertjesgouda

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
lever je speelgoed in en ruil met de verkregen punten meteen nieuw speelgoed

Maximum aantal deelnemers: 30

Aantal aangemelde deelnemers: 12

Deze mensen komen:
- Karin Slobbe-Visser
- Jeanette Wolters
- Jolanda Tal
- Femke Verhoeckx
- Wendy de Wit
- Maria Schipper
- Christien Teekens
- Caroline van der Schoot

Meld je aan
Deel dit: