Activiteit

Duurzaamheidsdebat gemeenteraadsverkiezingen Gouda 2022

maandag 7 maart 2022 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Welke onderwerpen staan op de duurzame agenda van de Goudse politieke partijen? Wat willen zij over vier jaar gerealiseerd of verbeterd hebben ‒ en hoe gaan ze dat doen? Die vragen staan centraal in het duurzame verkiezingsdebat op maandag 7 maart om 20.00 uur in Cultuurhuis de Garenspinnerij. Daarin gaan de partijen met elkaar in debat aan de hand van concrete stellingen over drie thema’s: de energietransitie, maatschappelijk verantwoord ondernemen (circulariteit, fair trade) en de groene omgeving (klimaatadaptatie, biodiversiteit).

Geef Gouda duurzaam door
Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door Energiecoöperatie Gouda, Fairtrade Gouda, Werkgroep Duurzaamheid Gouda en Duurzaamheidsplatform Gouda. Zij willen de komende raadsperiode van praten naar doen: het is tijd om Gouda duurzaam door te geven. Gezamenlijk vragen ze welke toezeggingen de partijen doen aan inwoners én ondernemers. Wie nieuwsgierig is naar de verschillende standpunten, kan nu al de Goudse Energie Stemwijzer bekijken. Daarin hebben alle partijen op 16 punten stelling genomen over de energietransitie.

Debat volgen?
We nodigen inwoners en ondernemers in Gouda van harte uit om het debat live te volgen vanaf de tribune. Je kunt je aanmelden via https://dpgouda.nl/events/duurzaamheidsdebat-gemeenteraadsverkiezingen-2022/. Daaraan zijn natuurlijk geen kosten verbonden. We ontvangen je graag vanaf 19.30 uur met een kop koffie of thee; na afloop praten we na met een drankje.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar

Maximum aantal deelnemers: 125
Deel dit: