Activiteit

Teken- en schilderlessen op donderdagavond bij het GouwePalet

donderdag 24 maart 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Het nieuwe blok van deze cursus van Petra van der Made start op donderdagavond 24 maart 2022. Er zij nog enkele plekken vrij om bij deze cursus in te stromen! Door individuele begeleiding is het geen probleem tussentijds te starten.

Ontdek acryl, olie, aquarel en/of div. tekentechnieken, voor zowel beginnende als gevorderde cursist. “Het Artistieke zit hem in wat je bij mensen, op individueel niveau, teweeg kunt brengen”. Naast het overbrengen van kennis, vindt Petra de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de individuele teken/schildertechnieken belangrijk. Doordat haar lessen op individueel niveau worden gegeven is er alle ruimte voor wat jij persoonlijk wilt maken. Daardoor kan zij met al haar diversiteit de tijd nemen voor jou als cursist en je persoonlijk ondersteunen en uitleg geven. Deze manier van lesgeven is de kracht van Petra en hiermee onderscheidt ze zich aangezien dit een (redelijk) unieke aanpak is. 

Voor de lessen geldt dat de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de schildertechnieken centraal staat. Dit kan zijn acryl, olie, aquarel of gemende technieken. Je werkt aan een eigen onderwerp afhankelijk van jouw behoefte. Ook als je persoonlijke ondersteuning nodig hebt kan dat. De lessen hebben als uitgangspunt de zoektocht naar je eigen mogelijkheden en de dingen die tekenen en schilderen kunnen bieden en zijn bedoeld voor diegene die graag tekenen en schilderen, maar die nog wat ondersteuning willen.

De lessen worden aangeboden per cursusblok van meestal vijf wekelijkse lessen en kost €120,00. Dit blok van 6 lessen is 144,-. Deelnemers ontvangen voor aanvang van de eerste les een meer inhoudelijke toelichting op de lessen. Je kunt ook je persoonlijke voorkeuren doorgeven, zodat Petra daarmee rekening houdt.

Maximaal aantal deelnemers: 8 personen. Meer info via: kunst@petravandermade-art.nl

Locatie
Het Gouwe Palet
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: