Activiteit

Concert 'Fire in the Mountain'

zaterdag 9 april 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Fire in the Mountain

Na een hele lange pauze is Stedelijke Harmonie Caecilia weer bijna helemaal terug naar normaal. 

Op zaterdagavond 9 april a.s. kunt u daarvan genieten tijdens het sprankelende concert ‘Fire in the Mountain’ in de Theaterbakkerheij. Onder leiding van onze nieuwe jonge en enthousiaste dirigent Mark Beursgens spelen wij daar een afwisselend programma van klassiek getinte, serieuze werken en vrolijke, moderne muziek.

In de afgelopen 2 jaar is er gedurende lange perioden helemaal geen mogelijkheid geweest om samen te repeteren of op te treden voor publiek. Caecilia heeft dan ook uitgekeken naar het moment dat er weer samen muziek gemaakt kon worden, voor onszelf, maar ook voor anderen.

In het eerste deel van dit concert spelen de emoties tijdens de pandemie en de huidige toestand in de wereld een duidelijke rol. De titel ‘Fire in the Mountain’ betekent dan ook dat er iets aan het broeien is, een voorbode.
Het karakter van het programma na de pauze weerspiegelt de opluchting dat er een einde lijkt te komen aan de pandemie, maar ook dat voorzichtigheid nog wel nodig is: Blijmoedig met een serieuze ondertoon. Levendige volksmuziek wordt daarbij afgewisseld met nostalgische pophits.

Het concert is gratis en dé gelegenheid om te vieren dat we weer bijna terug zijn naar normaal.

datum: zaterdag 9 april 2022
locatie: De Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, Gouda
tijd: 20:00 - 22:00
entree: gratis (maar een vrijwillige bijdrage na afloop is altijd welkom)

Locatie
De Theaterbakkerheij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: