Activiteit

Gouda op Sterk Water

di 14 jun 2022 - zo 3 jul 2022 , 20:30 - 22:45 uur
Illustration

Deze zomer gaat er iets heel bijzonders gebeuren op GOUDasfalt! In juni en juli spelen we 10 keer de openluchtproductie Gouda Op Sterk Water 🌊 Verwacht spectaculair muziektheater met groots decor, sterke cast en een boeiend verhaal over een van de meest actuele onderwerpen van de stad; het dreigende waterpeil. Wordt het voor Gouda erop... of eronder?


π‡πžπ­ 𝐯𝐞𝐫𝐑𝐚𝐚π₯ πŸ“œ
We maken kennis met verschillende Gouwenaars. Aan de ene kant bewoners met hun huizen gebouwd op betonpalen. Door het stijgende waterpeil stromen talloze woningen continu onder water waardoor de huizen verrotten en op instorten staan. De inwoners smeken het stadsbestuur het waterpeil te verlagen. Aan de andere kant staan Gouwenaars met huizen gebouwd op houten palen. Als het waterpeil zakt zullen juist hΓΊn woningen instorten.

De spanningen tussen beide partijen lopen hoog op en het bestuur kan maar geen beslissing maken.

Maar dan staat een groep Gouwenaars op die het water niet als vijand zien maar juist als kans. Zij willen de strijd tegen het water heel anders aanpakken en zien mogelijkheden voor een nieuw stadsdeel op het water.

De drie groepen komen steeds meer tegenover elkaar te staan en de toekomst van de stad staat op het spel. Wat gaat het stadbestuur beslissen: gaat het waterpeil omlaag of omhoog? Wordt het voor Gouda erop…of eronder?"

π“π’πœπ€πžπ­π¬ 🎫
Tickets al vanaf €20,- via www.goudaopsterkwater.nl

Speeldata: 14 - 18 juni & 29 juni - 3 juli
Aanvang: 20:30 uur
Locatie: GOUDasfalt

Gouda Op Sterk Water is onderdeel van Gouda750jaar 🎊

Kosten toelichting
Rang 3: Hoogwater €20,- Rang 2: Op Peil €24,- Rang 1: Laagwater €28,- VIP Arrangement vanaf 10 personen €40,50 p.p. Inclusief servicekosten

Gestart op di 14 juni 2022. Eindigt zo 3 juli 2022
Deel dit: