Activiteit

Masterclass Creeren: bevorder je gezondheid

woensdag 25 mei 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Deze nieuwe cursus is een vervolg op mijn eerdere workshops op basis van Het CreatieSpel. toen ging het me vooral om de juiste baan, inkomen en geld, een fijn huis e.d. In mijn huidige levensfase ligt mijn hoofdfocus op gezondheid en hoe je deze behoudt en bevordert. Het gaat hierbij om concrete, persoonlijke toepassingen en hiervoor heb ik een aantal oefeningen ontwikkeld die ik graag doorgeef! 
Zoals je kunt lezen hou ik van meditaties en creatieve werkvormen. Ik prikkel graag je fantasie en je verbeeldingskracht om je vaardigheid om iets te manifesteren te vergroten. 
Je ontvangt na afloop van de cursusochtend alle gebruikte meditaties thuis in je mailbox. Tussendoor is er contact met elkaar en met de trainer. 

Na afronding van deze 3 workshops heb je via de verschillende soorten oefeningen een basis gelegd om je gezondheid te bevorderen. Je hebt geleerd hoe je je verbeelding kunt gebruiken om je perspectief te verruimen en mogelijkheden te vergroten. Je weet hoe je je kunt afstemmen op de je eigen ziel, de wijsheid van de aarde en de wijsheid van de lichtwereld. Je kunt concreet aan de slag om je lichaam ’te onderhouden’. 

Als je de 3 basis workshops gevolgd hebt, kun je dit najaar deelnemen aan De Verdieping.

Kijk voor meer informatie op https://www.kerncoaching.nl/masterclass-creeren-de-energetische-wetten-van-heling/

Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Gezondheid
omschrijving doelgroep Interesse in spirituele intelligentie en bekend met meditaties en lessen via Zoom
Deel dit: