Activiteit

Workshop Archetypen, je persoonlijke gidsen

woensdag 25 mei 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

ARCHETYPEN, JE PERSOONLIJKE GIDSEN   door Frances Aarts, Astroadvies Gouda

De Held in jezelf, de Oude Wijze of het Vrije Kind,  we  hebben ze allemaal wel eens ontmoet. In onszelf, of in de ander. Het zijn aspecten van onszelf, die af en toe ineens opduiken. Vaak  onverwachts, maar wel op het moment dat we ze nodig hebben.

Wie leeft er nog meer  binnenin jou? Welke aspecten van jezelf kom je tegen in je gedrag, in contact met anderen? Hoe bewust ben jij je van deze facetten die deel uitmaken van jouw persoonlijkheid? Vanuit de psychologie van C.G.Jung kennen we termen als de Schaduw, het Zelf, persoonlijke en collectieve Archetypen. In twee avonden gaan we, met beelden, kaarten en geleide meditaties op onderzoek uit naar deze aspecten in onszelf. Gaan we ontdekken hoe we ze  kunnen herkennen en gebruiken om jezelf beter te leren begrijpen. Deze tweedelige workshop  is een kennismaking en kan als op zichzelf staand  gevolgd worden. Maar is ook de voorloper van de verdiepende jaarcyclus: Werken met de 12 persoonlijke Archetypen, die na de zomer van start gaat.  

Data voor deze cursus woensdagavond 25 mei en 8 juni 2022.Kostenbijdrage € 50, =, incl.  lesmateriaal. 

Je kunt je opgeven of meer informatie vragen via mail: info@astroadvies.nl of even bellen naar 06 47151679. Frances Aarts, Astroadvies

 

Locatie
Het Vijfde Huis, Jac.P.Thijssenlaan 45, 2803RT Gouda
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema persoonlijke groei/ontwikkeling
Deel dit: