Activiteit

IJsselmarkt / Josephmarkt

maandag 6 juni 2022 , 8:00 - 16:00 uur
Illustration

Elk jaar op tweede Pinksterdag wordt de gezelligste rommelmarkt van Gouda gehouden, de IJsselmarkt en Josephmarkt! Ieder jaar is het gezellig druk met honderden bezoekers die aangetrokken worden door de gezellige sfeer, verkoop van oude en nieuwe spullen, zelfgemaakt creaties en lekkernijen. Iedereen is welkom op maandag 6 juni van 8:00 tot 16:00.

Wist je dat in 2002 de IJsselmarkt als een “grap” is begonnen? Twee buren hadden op een bruiloftsfeest een leuk idee bedacht om hun zolders leeg te maken. Zo ontstond de IJsselmarkt als een kleine rommelmarkt met vijftig kramen. Inmiddels is de IJsselmarkt uitgegroeid tot een groot evenement met honderdvijftig kramen. 

Ook de kinderen worden op de IJsselmarkt en de Josephmarkt niet vergeten. Met elk jaar het succes van verschillende kinderactiviteiten en als hoogtepunt de jaarlijks terugkerende zweefmolen. Oftewel kom allemaal gezellig tweede Pinksterdag naar de IJssellaan voor de IJsselmarkt en de Sint Josephstraat voor de Josephmarkt en maak het zelf mee.

Locatie
IJssellaan
Kosten
Gratis
Deel dit: