Activiteit

Expositie en kunstviering

zaterdag 18 juni 2022 , 14:00 - 16:30 uur
Illustration

Kunstviering en expositie Anneke Ingelse. 
Op zondagavond 26 juni is er om 19.00 uur in de Veste een kunstviering, die aansluit bij de expositie ‘Samenspel’, met schilderijen van Anneke Ingelse. In de viering zorgt Christiaan Ingelse voor de muzikale begeleiding op de vleugel. Anneke Ingelse volgde haar opleidingen aan de Vrije Academie in Den Haag en aan de Academie voor Beeldende Kunsten in België, waar zij cum laude is afgestudeerd.


Samenspel
Anneke laat zich inspireren door wat zij in het dagelijks leven ziet. Haar fascinatie voor architectuur is direct herkenbaar. Bijzonder in haar recente werk, is de toevoeging van elementen uit de natuur. “Ik combineer steeds meer architectuur met natuur, zodat er een samenspel ontstaat tussen de strakke lijnen van de architectuur met het levende en speelse uit de natuur.”


Bezichtiging Expositie
Op zaterdagmiddag 18 en 25 juni kunt u de expositie bezoeken tussen 14.00 uur en 16.30 uur, de Veste Ridder van Catsweg 300, Gouda. Niet eerder is zo’n groot deel van haar unieke collectie te zien. Bezoek aan kunstviering en of bezichtiging is van harte aanbevolen.

Kosten
Gratis
Deel dit: