Activiteit

Theatervoorstelling 'STUK'

za 25 jun 2022 - zo 26 jun 2022 , 20:30 - 22:30 uur
Illustration

‘STUK’ eindelijk in de spotlights. De oorspronkelijk geplande jubileumvoorstelling van toneelvereniging De Goudse Komedie ging op 20 en 21 maart 2020, door de eerste lockdown, nét niet door. In het laatste weekend van juni 2022 zal ‘STUK’ eindelijk te zien zijn in de Goudse Schouwburg. Geschreven én geregisseerd door Gerben Pijl. Voor zaterdag 25 juni (20.30 uur) en voor zondag 26 juni (14.00 uur) zijn nog kaarten á 15 euro te verkrijgen via info@goudsekomedie.nl of via een van de leden. Gaaf om te zien dat het trouwe publiek de groep niet in de steek laat en bij de tweede keer verplaatsen de agenda weer vrij weet te maken.

Inge (gespeeld door Debbie Metaal) is een vooraanstaand oncoloog en getrouwd met de kinderlijke Peter (Gerben Pijl). Samen hebben zij een hoogbegaafde zoon, Christiaan (Stephan Eikenaar), die het liefst in zijn moeders voetsporen wil treden. Ogenschijnlijk heeft Inge het goed voor elkaar, maar schijn bedriegt.

Als het noodlot toeslaat, beseft Inge plotseling dat iedereen in haar omgeving een karikatuur is van zichzelf. In een wereld, waarin zij zichzelf moet zien te redden, volgt iedereen zijn of haar eigen pad en gaat iedereen op zijn of haar manier om met de perikelen des levens. Haar man lacht alles weg, haar zoon is onbereikbaar en haar arrogante moeder trekt alles op zichzelf. Als dan ook nog de aandachtszieke Amber opduikt uit een ver verleden, samen met haar incapabele zoon, wordt het Inge allemaal teveel en lijkt ze te zwichten voor de moederlijke charmes van Annie, een verse weduwe, die zich op probeert te dringen aan ‘de vrouw met de witte jas’. Gaat Inge ten onder aan het onvermogen van haar omgeving, of ziet zij toch nog kans het tij te keren?

Je ziet het op 25 of 26 juni in de kleine zaal van de Goudse Schouwburg. Bestel snel nog de laatste kaarten via www.goudsekomedie.nl, info@goudsekomedie.nl, via de Facebookpagina of een van de leden. De Goudse Komedie zal eindelijk haar jubileumvoorstelling (90 jaar in 2020) kunnen vieren met het publiek. De kaartjes worden voor de jubileumprijs van 15 euro per stuk verkocht, het drankje dat erbij wordt geserveerd is op kosten van de jubilerende club. Graag tot in het theater!

Meld je aan

Kosten
Lokaal ruilmiddel
Kosten toelichting
15 euro per persoon (inclusief pauzedrankje)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
omschrijving doelgroep Komedie is voor iedereen! Wees welkom.

Gestart op za 25 juni 2022. Beëindigd zo 26 juni 2022
Documenten


Maximum aantal deelnemers: 30

Meld je aan
Deel dit: