Activiteit

Open dag - Het Vijfde Huis - zondag 4 september 2022

zondag 4 september 2022 , 9:45 - 16:30 uur
Illustration

Het Vijfde Huis is sinds een aantal jaren een bekende naam in Gouda, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen, cursussen, workshops en lessen die te maken hebben met persoonlijke groei en ontwikkeling van spiritualiteit. Onze kernwoorden zijn bewustzijn, balans & expressie. Op allerlei manieren kun je uiting geven aan je eigen groei.
Vroeger in het voormalig st. Jozef, later op het stationsplein en de nieuwe gouwe westzijde toen een hele poos op de Livingstonelaan en sinds eind 2021 gevestigd aan de jac p tijsselaan, is er een breed aanbod en dat brede aanbod willen we graag laten zien aan het Goudse publiek en ver daarbuiten.
Op 4 september is het zover: de hele dag zijn bezoekers in de gelegenheid om leuke workshops, lessen of voordrachten bij te wonen of actief deel aan te nemen. Te beleven wat er allemaal te doen is in Het Vijfde Huis en kennis te maken met de aangesloten therapeuten, coaches, trainers en docenten.
Wat er al op het programma staat: dansmeditatie, yoga, astrologie, reiki/shindo, cursus in wonderen, werken met tarotkaarten, kennismaken met je innerlijke gids, klankbeleving, clownsspel, activiteiten voor ouders en kinderen, quantum healing en er komt nog meer!
Praktische info:
- Het Vijfde Huis is gevestigd op Jac. P. Thijsselaan 45.
- Alle ruimtes en workshops zijn rolstoel toegankelijk.
- Boek je ticket via bij gevoegde link, reguliere toegang €5, er zijn 50 gratis tickets voor deelnemers met een kleine portemonnee.
- Tussen 10:00 en 16:30 zijn er 4 tijdsloten met in 3 zalen 4 ruimtes simultane activiteiten.
- Er is een dansvoorstelling in de pauze en er wordt gezamelijk afgesloten met flex yoga. 
- Contactgegevens: info@hetvijfdehuis.nl / 06 41773963

Kosten toelichting
Er zijn 50 gratis tickets voor mensen met een kleine portemonnee, online kan een ticket voor €5 (early bird) of €7,50 regular bird, of €10 aan de deur worden gekocht.
omschrijving doelgroep Er zijn 50 gratis tickets voor mensen met een kleine portemonnee, online kan een ticket voor €5 (early bird) of €7,50 regular bird, of €10 aan de deur worden gekocht.

Aantal aangemelde deelnemers: 6

Deze mensen komen:
- Arian Prins
- Nick Van Vliet
- Lia van Noorloos
- Loes Vrolijk
- Erwin de Boer
- M.J.A. van den Bosch

Meld je aan
Deel dit: