Activiteit

Klankenconcert

vrijdag 12 augustus 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Op 5 en 12 augustus organiseren we weer een klankenconcert.  Klankschalen zijn prachtig om naar te luisteren en ze doen meer dan alleen 'mooi klinken'. Ze helpen je om te ontspannen en gewoon ' te zijn'. De klanken masseren op subtiele manier waardoor je lichaam zich makkelijkervan overtollige spanning kan ontdoen. Ook hebben de klanken invloed op je hersenen. Van diepe helende slaap tot meditatie en ontsspanning.(Delta) Of tot Théta welke je brengt in een diepe ontspanning en meditatie.

Dus als je nog geen vakantie hebt gehad; of als je vakantie al weer voorbij is, op deze avonden kun jij je accu opladen!

Wij zorgen voor een matras; neem zelf een dekentje en kussentje mee.

Aanmelden is noodzakelijk: je kunt je opgeven via de mail stella@sterontplooiing.nl en je ontvangt dan snel daarna een bevestiging. Een paar dagen voor aanvang, ontvang je een mail met aanvullende informatie.

Meld je aan

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
op vertoon van de Vierstroom ledenpas betaal je €. 22,50 pp; geen lid van de Vierstroom €. 25,00
Leeftijd
Vanaf 13 jaar
Thema Gezondheid, ontspannen met klankschalen, accu oplade
omschrijving doelgroep Voor een ieder die rust wil, wil genieten om zo je accu op te laden. De Ruimte bevind zich in 'de Verdieping' op de 2 etage: helaas beschikt het gebouw niet over een lift..

Maximum aantal deelnemers: 9

Meld je aan
Deel dit: