Activiteit

Eerste hulp bij het verlagen van je energierekening!

Tweewekelijks: Op vrijdag , 13:30 - 15:30 uur
Illustration

Of je de energierekening nu wel of niet (makkelijk) kunt betalen. Over één ding zijn we het eens; hij moet lager! En dat kan ook!

Want de oplossingen zitten niet alleen in grote dure maatregelen. Sommige maatregelen kosten echt niks! En voor andere maatregelen ben je hooguit een paar centen kwijt. Denk dan aan simpele maatregelen als een tochtstrip of radiatorfolie.
Of wil je gaan investeren in een warmtepomp zodat je op termijn minder kosten hebt? Maar welke warmtepomp kies je en ga je voor hybride of all electric? 
Of kies je voor infraroodverwarming? Maar ook je elektriciteitsrekening moet niet ontploffen. Moet je dan toch kiezen voor zonnepanelen? Maar mag dat wel op mijn woning in de historische binnenstad?
En hoe maak je een goede afweging tussen alle mogelijkheden? Want je kunt je geld maar een keer uitgeven. Dus welke maatregelen leveren het meeste op? En welke maatregelen moet je nemen om wellicht ook problemen van bijvoorbeeld tocht en/of vocht op te lossen?

Blijf je eindeloos surfen naar informatie op het internet en je ondertussen blauw betalen aan je energierekening? Of onderneem je nu ook actie? 
Laat je eens vrijblijvend informeren door Jérôme Brands bij het energie buurtloket. Hij is energiecoach en specialist in het verlagen van de energie rekening.

Met een flinke pot overheidssubsidies uit Den Haag en Gouda lacht hij nu over zijn eigen energierekening. Ik kan me ook voorstellen dat je ideeën wil opdoen over hoe je die bak subsidie kunt 'bemachtigen' voor het verkrijgen van een betaalbare energierekening. Vraag het bij het energie buurtloket!
Het energie buurtloket is er elke oneven week op vrijdagmiddag (behalve tijdens de schoolvakanties) van 13:30 tot 15:30 bij de Speelwinkel op de Raam 60-62.

Locatie
Buurthuis de Speelwinkel
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op vr 2 september 2022. Beëindigd vr 9 december 2022
Deel dit: