Activiteit

Levenshuis koffieochtend voor moeders

Maandelijks: Op Eerste woensdag , 10:00 - 11:30 uur
Illustration

Elke eerste woensdag van de maand organiseert Time to Turn Coaching een gratis Levenshuis koffieochtend voor moeders. Samen met andere moeders in gesprek over de vraag hoe je alle ballen in de lucht houdt, en welke keuzes je maakt om daarin je balans te vinden. Dit doen we aan de hand van de Levenshuis praatplaat, waarbij telkens weer een ander thema centraal staat. Meld je wel snel aan, want VOL = VOL!

Worstel jij ook regelmatig met de vraag hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Je wilt natuurlijk een goede moeder zijn voor je gezin, zorgen voor een schoon en gezellig huis, je werk of vrijwilligerswerk goed doen, fijne contacten onderhouden met familie en vrienden, zorgen voor voldoende beweging en liefst ook nog af en toe een momentje voor jezelf. Maar poeh, dat zijn al met al behoorlijk wat ballen om omhoog te houden, zeker met alle onverwachte dingen die er tussendoor kunnen komen. Hoe zorg je dan nog voor een goede balans.

Moeders onder elkaar
Natuurlijk ben je daarin niet de enige. Veel moeders worstelen met soortelijke vragen, al is ieders situatie natuurlijk net even anders. En dus kan het heel prettig zijn om hierover af en toe te sparren met andere moeders, even je verhaal kwijt te kunnen met elkaar mee te denken en van elkaar te leren. Vandaar dat ik elke eerste woensdag van de maand een Levenshuis koffieochtend organiseer, speciaal voor moeders. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van de levenshuis praatplaat, waarbij ik als coach zorg voor wat extra inspiratie.

Hoe is jouw levenshuis?
Met de Levenshuis praatplaat vergelijken we ons leven met een huis, waarbij elke kamer staat voor een ander levensgebied, zoals je werkkamer, je vrijetijdskamer en je relatiekamer. Misschien zijn er kamers die je wel wat anders wilt inrichten of waar je vaker zou willen komen. Tijdens deze koffieochtenden denken we daar over na. Elke koffieochtend staat een andere kamer (levensgebied) centraal.

Meld je snel aan!
De koffieochtenden zijn gratis. Er staat wel een pot voor een vrijwillige bijdrage. Het is de bedoeling dat je je vooraf aanmeld via https://timetoturncoaching.nl/koffieochtend-voor-moeders/. Let op: er is een maximum van 5 deelnemers per keer, dus meld je snel aan, want VOL = VOL!

Locatie
Coachpraktijk Time to Turn Coaching, Klutendreef 29, 2841 PH Moordrecht
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
omschrijving doelgroep 
moeders
start / einde
Gestart op wo 5 oktober 2022. Beƫindigd wo 7 juni 2023
maximum aantal deelnemers
5
Deel dit: