Activiteit

Autobiografisch schrijven

zaterdag 24 september 2022 , 10:00 - 12:15 uur
Illustration

Autobiografisch schrijven: 5 inspirerende groepsbijeenkomsten en elke 14 dagen schrijfsuggesties op de mail om thuis mee aan de skag te gaan! Je gaat je geheugen wakker maken met behulp van creatieve technieken om sleutelmomenten in je leven op te sporen en te beschrijven. Daarbij krijg je veel tips en schrijfinstrumenten aangereikt. Vervolgens ga je op ontdekkingstocht in je eigen biografie om verrassende verbanden en thema's te ontdekken. Tegen het einde van de cursus komt de zingevingsvraag in zicht en onderzoek je desgewenst wat het nieuwe perspectief op je leven je te bieden heeft naar de toekomst toe.                                                                                                                                                                Je kunt aan deze cusrus meedoen louter om het plezier van het schrijven, je kunt de cursus gebruiken als reflectie voor je zelf of je kunt hem gebruiken als opzetje om je levensverhaal op te schrijven voor anderen.

De cursus start in de tweede helft van oktober (níet op 24 september, dat is de aanmelddatum! ) en duurt tot half april .

Data en tijdstip stellen we vast in overleg met de groep. Elke bijeenkomst duurt 2,5 uur.

Locatie
In Gouda in de wijk Bloemendaal. De precieze locatie wordt nog bekend gemaakt.
Kosten toelichting
E 120,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 21 jaar
omschrijving doelgroep Iedereen die houdt van schrijven, daar in de aanstaande winter tijd aan wil besteden en bereid is om op een open manier te kijken naar zijn / haar leven.
Deel dit: