Activiteit

Natuurfeest 'Groen Geluk'

zondag 25 september 2022 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Op zondag 25 september is het weer feest in het Goudse Hout! Schuif aan bij één van de creatieve workshop (papierscheppen, vilten, houtsnijden en dichten), ga mee op ontdekkingstocht met IVN, bezoek het voedselbos en geniet van muziek, poezië en verhalen.
Ook is er kledingruil, dus neem mee wat je niet meer draagt en ga met iets leuks naar huis!

Het natuurfeest is op het terrein van Waterscoutinggroep Cornelis de Houtman en de Kastanujo, Platteweg 42a in Reeuwijk. 
Je kunt gewoon aan komen waaien bij het natuurfeest en je ter plekke inschrijven voor een workshop. Voor sommige workshops geldt echter een maximaal aantal deelnemers. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan alvast aan via www.weilandklooster.nl/natuurfeest

De toegang is gratis, voor deelname aan de creatieve workshops betaal je €2,50 p.p. Dit is voor de materiaalkosten. Je kunt contant of met pin betalen. En vind je het natuurfeest ook zo’n tof initiatief, koop dan bij de kassa een supportkaartje van €2,00. In ruil daarvoor krijg je koffie, thee of limonade met wat lekkers.

In verband met zeer beperkte parkeermogelijkheden adviseren wij om wandelend of op de fiets te komen.
Je kunt ook parkeren op de parkeerplaats tegenover GRTC Excelsior (navigatie: Kale Jonkerpad 3). Het is dan nog ongeveer 15 minuten wandelen naar het natuurfeest. 

Locatie
Waterscoutinggroep Cornelis de Houtman en de Kastanujo, Platteweg 42a in Reeuwijk.
Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: