Activiteit

Maak kennis met langlaufen

zondag 2 oktober 2022 , 12:00 - 15:00 uur
Illustration

Altijd al eens op de latten willen staan? Klaar met de drukte bij de skiliften? Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

Op zondag 2 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan nu ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met rolskiën en nordic walking.

Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht! https://www.langlauf.nl/maak-kennis-met-langlaufen-op-zondag-2-oktober

Tijdstip: zondag 2 oktober van 12.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht

Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten per les: € 10 voor volwassenen, € 5 voor jeugd (8 tot 18 jaar); Nordic walken € 5.

Cursussen: In oktober start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Of volg een clinic voor beginners van 2 uur. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

 

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging, vind je op www.langlauf.nl.

Andere locatie
De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Thema Sport / spel

Deel dit: