Activiteit

Buurtverbinders 2022-2023

dinsdag 15 november 2022 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Eén van de deelnemers van vorig jaar: ‘verbindend, informatief, enthousiasmerend, mooie groep’

Speciaal voor gangmakers van het Lief & Leedstraten project hebben we als Gouda Bruist een buurtverbinders traject ontwikkeld. Dit is een leertraject van negen samenkomsten, waarin we leren hoe we meer verbinding tot stand brengen in de eigen buurt. We gaan hierbij in op de eigen buurt en de rol als buurtverbinder/gangmaker. Wil je dit ook, maar ben je (nog) geen gangmaker, check deze link en/of neem contact op. 

Wanneer en wat houdt het in?

Elke derde dinsdag van de maand (m.u.v. december, 2e dinsdag van de maand) staan we stil bij een thema dat jou als gangmaker verder helpt. Het programma behelst o.a. de ABCD principes van community building, jouw droom voor de buurt, ‘bruisen’, de cultuur van de buurt, jij als buurtverbinder en meer. Het zal jou als gangmaker meer handvatten geven om een daadwerkelijke cultuuromslag te brengen in de eigen buurt en wijk.

Start 15 november 2022

Het buurtverbinderstraject start 15 november, optioneel met eten vooraf. Lijkt het je mooi om met een groep aan de slag te gaan, mail dan naar ariejan@goudabruist.nl. 18 oktober is er een speciale en open masterclass ‘verbindend communiceren’. De Masterclass is voor alle geïnteresseerden. Tevens kun je proeven of het verbinders traject iets voor je is. Tijdens deze avond zullen we ook meer uitleg geven over het buurtverbinders traject 2022-2023 en kun je al je vragen stellen.

Tijden, locaties, data en kosten

Tijden
18.30 Samen eten (optioneel)
19.30 Start programma
21.00 Afsluiting
Locaties: afwisselend in Gouda
Data: 15/11, 13/12, 17/1, 21/2, 21/3, 18/4, 16/5, 20/6
Kosten: Het buurtverbinderstraject is gratis. We vragen wel commitment (een keer missen kan gebeuren).

Beperkt plaats

Om iedereen goed aandacht te kunnen geven, hebben we ervoor gekozen met maximaal twaalf gangmakers aan de slag te gaan. Wil je het niet missen, meld je dan snel aan.


Heleen en Arie Jan

Het traject buurtverbinders wordt gevormd en begeleid door Heleen van Praag en Arie Jan van de Wetering, beide ervaren in het begeleiden van groepen en aanleren van community principes. Zij zien er vooral naar uit om samen te groeien zodat we een positieve cultuuromslag gaan zien in Gouda. Want samen maken we de stad!

Aanmelden voor het Buurtverbinders Traject kan door een mail te sturen naar ariejan@goudabruist.nl of door te bellen: 0624893958 (Arie Jan).

Kosten
Gratis
Deel dit: