Activiteit

Rainbow Night: BROS

vrijdag 14 oktober 2022 , 19:30 uur
Illustration

Het is weer Regenboogweek in Gouda! Geniet op vrijdag van deze fantastische romantische komedie Bros tijdens de Rainbow Night, uiteraard met een feestelijk glas bubbels en bitterballen na afloop. Cheers!

Een romantische komedie over twee homoseksuele mannen die heel misschien, mogelijk, wellicht, per ongeluk de ware liefde weten te vinden. Eventueel. Ze zijn namelijk nogal druk bezet. "A romantic comedy that gives you all the feels."

De combinatie van het woest-komische brein van Billy Eichner (Billy on the Street, The Lion King (2019), Difficult People, Impeachment: American Crime Story) en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de Neighbors-films, Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) heeft geleid tot BROS, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin. 

De hoofdrol in BROS wordt gespeeld door Billy Eichner, de eerste openlijk homoseksuele man die hoofdrolspeler en scenarioschrijver is van zijn eigen grote studiofilm. De film is geregisseerd door Nicholas Stoller, die samen met Eichner voor het scenario tekende.

Locatie
Cinema Gouda
Kosten toelichting
€12,50
Deel dit: