Activiteit

Solo Expositie moderne kunst Pat Bloom

za 12 nov 2022 - zo 13 nov 2022 , 15:00 - 19:00 uur
Illustration

Hoi, bij deze wil ik je uitnodigen voor mijn aankomende solo expositie bij Domo Eclectica Galerie in Gouda op 12 november.

Ik ben bijna één jaar residence kunstenaar - dus tijd voor een compleet overzicht van mijn recente abstract digitale kunstwerken!

De aanvang is rond 15:00 uur tot ongeveer 19:00 uur, dus voldoende tijd om even met een hapje en drankje naar het werk te kijken en een gesprek te hebben.

Ik vertel je graag het verhaal achter mijn werken uit en mocht je interesse hebben in een kunstwerk dan kun je deze ook direct kopen en meenemen.

----

Pat Bloom

Avant-gardistisch kunstenaar Pat Bloom (Gouda) groeide op eind 90’s op in Rotterdam met graffiti, cyberspace en de opkomende digital art. Hij is daaropvolgend afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie op Interactieve Multi Media.

Zijn high-end digitale schilderijen kunnen worden gezien als een vorm van abstract futurisme - maar hij noemt dit zelf “cybrism”. Met 3-dimensionale vormen en kleuren creëert hij ruimtelijke visuele beelden waarin hij de toeschouwer meeneemt in zijn zeer kleurrijke belevingswereld.

En hoewel de beelden vaak geometrisch en hard ogen, is de emotie en intentie waarmee het kunstwerk gemaakt is duidelijk voelbaar. Een mooie quote van een koper; “Het werk is een portaal naar de mens”.

Pat’s kunstwerken kunnen naast tentoonstellingen ook worden bekeken en gekocht bij Domo Eclectica Galerie in Gouda waar hij permanent onderdeel is van de lopende expositie.

Instagram: @patblooms
Website: patbloom.art

omschrijving doelgroep Iedereen die van modern kleurrijke kunst houd is van harte uitgenodigd voor gezelligheid een hapje, drankje en boeiende kunst!

Gestart op za 12 november 2022. Beëindigd zo 13 november 2022

Meld je aan
Deel dit: