Activiteit

Werkcafé Gouda

dinsdag 29 november 2022 , 9:00 - 12:00 uur
Illustration

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk? Heb je je opleiding niet afgemaakt of wil jij je laten om- of bijscholen? Ben je ondernemer en denk je erover je koers te veranderen, te stoppen met je bedrijf of om in loondienst te gaan? Ben je werkgever en wil je personeel iets anders?
 
Met deze en vele andere vragen kun je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. 

Elke dinsdagochtend kunnen mensen terecht in het Huis van de Stad in Gouda. Daarnaast is er maandelijks op dinsdagmiddag Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar. 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
omschrijving doelgroep Werknemer, die zijn of haar baan dreigt te verliezen. Werknemer die zich wil ontwikkelen en een opleiding wil doen Werkzoekende ZZP'er in zwaar weer, wil dienstverlening aanpassen of in loondienst gaan Starter of werknemer die niet weet wat hij of zij wil en een loopbaanadvies wil of een competentietest wil doen.
Deel dit: