Activiteit

Mindfulness training

Op woensdag , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Wist jij dat mediteren leuk kan zijn? Mindfulness je helpt om beter in je vel te zitten, jezelf meer rust te geven en steviger in je schoenen te staan.

Petra Mettau heeft meer dan 10 jaar ervaring om mensen op een persoonlijke manier met Mindfulness in contact te brengen. Waarbij mediteren leuk kan zijn! Mediteren is niet stil zitten op een kussentje, maar het leven ervaren zoals het is. Daarmee wordt het kleurrijker, directer, soms rustiger, spannender. Mindfulness leert je omgaan met dat wat er is in je leven, prettig en onprettig. Het geeft je de mogelijkheid om op een andere manier op hectische momenten te antwoorden. Zodat stress minder negatieve invloed op je heeft. Het opent nieuwe manieren om in het leven te staan. Met meer rust, minder stress en meer in balans.

Doordat Petra ook Rebalancer, coach en Trager practicioner is, weet zij als geen ander om je innerlijke gevoelswereld te ontdekken en hier je weg in te vinden. Door de vele oefeningen, technieken en praktische tips, weet zij voor iedereen de juiste manier te vinden om Mindfulness praktisch toepasbaar te maken.

De training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 5 personen, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor jouw specifieke vraagstukken.

8 woensdagochtenden van een zeer ervaren, enthousiaste en professionele trainer. Petra Mettau geeft sinds 2011 Mindfulness trainingen en is daarnaast Rebalancer en Trager practitioner. Petra is gespecialiseerd in het voelen van de ervaring en vandaaruit antwoorden op stressvolle situaties.

Inclusief een persoonlijke sessie van 1,5 uur (op afspraak) om door middel van Mindfulness en/of Rebalancing dieper in te gaan op een persoonlijk vraagstuk

Locatie: Achterbroek 30 in Berkenwoude (10 minuten van Gouda)

Tijdstip: 9.30 tot 12.00

Data: 8, 15, 22, 29 februari, 8, 15, 22, 29 maart, 5 april 2023

Kosten: €395,- inclusief werkboek, meditaties en oefeningen via MP3.

Informatie: info@mind-voel.nl

Locatie
Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude
Doelgroep
Alle volwassenen

Gestart op wo 8 februari 2023. Beëindigd wo 5 april 2023
Deel dit: