Activiteit

De Goudse Komedie speelt 'Spiegels'

za 25 mrt 2023 - zo 26 mrt 2023 , 20:30 - 22:30 uur
Illustration

Het laatste weekend in maart speelt De Goudse Komedie haar jaarlijkse avondvullende theaterproductie. Op zaterdagavond 25 en zondagmiddag 26 maart staat 'Spiegels' in de Theaterbakkerheij. De komedie is geschreven door de Gouwenaar Gerben Pijl, die al reeds 10 jaar de favoriete auteur is van de toneelgroep.

Theo Klinknagel is een middelmatige schrijver van zogenaamde feelgood stories. Hij verdient er een aardige boterham mee, maar daar is alles mee gezegd. Zijn eigen leven is een sleur en zijn huwelijk staat op springen. Theo is getrouwd met Angela, maar zij heeft na de geboorte van hun derde kind de handdoek in de ring gegooid en doet helemaal niks meer in huis. Theo staat overal alleen voor. Hij kookt, doet het huishouden, zorgt voor de kinderen en voor het inkomen.

Om te ontsnappen aan deze realiteit lijkt hij te vluchten in zijn fantasiewereld. Aan de andere kant is het gras natuurlijk altijd groener. Zo ook bij de buren, Teun en Anja. Althans zo lijkt het. Want ook al wekken deze directe tegenpolen van Theo en Angela de schijn dat hun leven ideaal is, al snel blijkt dat ieder huisje zijn kruisje heeft. Werkelijkheid en fantasie beginnen al snel door elkaar te lopen.

Kaarten (17,50 euro) zijn te verkrijgen via de mail info@goudsekomedie of via de website van de Theaterbakkerheij. Zaterdag start de voorstelling om 20.30 uur en zondag om 14.00 uur. Kom gezellig langs!

Kosten toelichting
17,50 euro per persoon via info@goudsekomedie.nl

Gestart op za 25 maart 2023. Beƫindigd zo 26 maart 2023
Deel dit: