Activiteit

Themadag Innerlijke Groei

zondag 2 april 2023 , 9:30 - 17:30 uur
Illustration

Zondag 2 april 2023 in Het Vijfde Huis: Themadag Innerlijke Groei

Aan het begin van de lente, wanneer alles in de natuur zich opmaakt om te gaan groeien, biedt het Vijfde Huis  in Gouda een dag aan vol  ervaringen, met het thema Innerlijke Groei. 

Een mooie dag met een aantal fijne workshops, een lunch, een dag om even helemaal tot jezelf te komen, een heerlijke dag voor jezelf..

We bieden je deze dag als een integraal programma aan, waarbij je een aantal workshops naar keuze met het thema “Innerlijke Groei” kunt volgen. We openen met een gezamenlijke cacao ceremonie gevolgd door een meditatieve workshop, een heerlijke gezonde lunch en een muzikale en verhalende verrassing bij de afsluitende ceremonie.  In de middag zijn er drie  blokken met workshops waar je uit kunt kiezen.

Een greep uit het aanbod:  een meditatieve workshop gebaseerd op de Maanfasen, Shin Do, werken met je levensenergie,  opstellingswerk, ervaar het Helend Licht, sjamanistische jaarcyclus, klankmeditatie en nog veel meer.

We vragen gezien het aanbod een bescheiden bijdrage (€30,=  ochtend/lunch/middag of €15,= alleen middag) om deze open dag te  kunnen bijwonen. Heb je vragen over deelname, of wil je meer weten over de mogelijkheden mee te kunnen doen met een "kleine portemonnee", neem dan contact met ons op via info@hetvijfdehuis.nl of bel naar: 06 41773963

Meer informatie over het aanbod van de dag kun je vinden op de Facebook-pagina van Het Vijfde Huis en de website www.hetvijfdehuis.nl  - Actueel

Praktische info:

- Het Vijfde Huis is gevestigd aan de Jac. P. Thijsselaan 45.

- Deuren open vanaf 9:30, start dag programma 10:00.

- Het middagprogramma start om 13:00.

- Alle ruimtes en workshops zijn rolstoel toegankelijk.

- Boek je ticket via dewebsite www.hetvijfdehuis.nl

 

 

- Contactgegevens: info@hetvijfdehuis.nl / 06 41773963

Locatie
Het Vijfde Huis, Jac.P.Thijssenlaan 45, 2803 RT Gouda
Deel dit: